Gå til innholdet

Finnsnes Ungdomsskole

På Finnsnes er det noen som allerede har begynt å glede seg til høsten og nytt skoleår!
På Finnsnes gleder de seg allerede til nytt skoleår!
Vi har innredet den nye Finnsnes Ungdomsskole! I mai besøkte vi skolen, og vi forstår godt hvorfor høsten ikke kan komme tidsnok for elever og lærere. Jeg var så heldig å få jobbe med prosjektet sammen med de flinke kollegene  våre  i Tromsø: prosjektleder Ann-Kristin Andreassen og montasjeansvarlig Kent Johansen. 

Vi har samarbeidet med Sørlie Arkitekter på Kyrksæterøra om å innrede undervisningsarealer og lærerrom.  Skolen blir fargerik med rødt, grønt, orange og lilla. En farge for hver sone som går igjen i interiøret.

Vi valgte å tilby produkter fra flere produsenter av skolemøbler da vi leverte anbud høsten 2014.
Flotte garderobeskap fra Eskoleia både som elevskap, skap til lærerne og til besøkende i svømmehallen. I klasserommene har vi levert Håg stolen Wing og NCP stolen Samba.

Rørosprodukter har spesial lakkert benker og blomsterkasser i fargene for avdelingene. I biblioteket står Cuba-stolen fra Johanson Design, den samme stolen valgte de til lærernes pauserom .

Robuste produkter, slik skoleinventar skal være. Ufarlige elevmøbler som stimulerer til en lærerik skoledag!

Bygget var flott da vi så det, selv om alt ikke var på plass ennå, jeg håper det blir anledning til en ny tur til høsten når skolen er tatt i bruk.

Gratulerer Finnsnes med landsdelens flotteste skolebygg!

- Kristin