Gå til innholdet

Gratulerer med ny drakt, F&O!

Vi i Røe Kommunikasjon har fått lov til å jobbe med kommunikasjon sammen med Fagerhaug & Olstad i vinter. Det har vist seg å være en god match. De var nemlig ute etter mer enn en fiks ny hjemmeside og moderne profil.
De fleste selskap som vokser hurtig oppdager etterhvert at  behovet for en tydelig felles historiefortelling følger med på ekspansjonslasset. Så der startet vi. Sammen fant vi ut av hvem F&O ønsker å være, hvordan F&O faktisk er – og hvordan omgivelsene oppfatter F&O. Slik fant vi ut at F&O ikke bare er innredningsspesialisten med en visjon om kundebehandling i særklasse, men også Den personlige kvalitetsleverandøren.

Når vi hadde kommunikasjonsplattformen klar, kunne vi gå i gang med å lage nettsider. Sammen med vår egen leverandør InCreo har F&O og vi forsøkt å lage hjemmesider som reflekterer dette. Her møter du de kompetente medarbeiderne som har gode kunnskaper om både interiør og reolsystem, og her ser du de gode innredningsløsningene de har skreddersydd etter kundenes behov.

Det har vært en fryd å jobbe frem en kommunikasjonsplan for en innredningsspesialist, og det har vært spennende å være med på å lage en ny hjemmeside for dem sammen med InCreo.

Her er resultatet. Gratulerer med ny hjemmeside, F&O!

Hell og lykke fra
Røe Kommunikasjon