Gå til innholdet

Hommelvik Bo- og Servicesenter

Nytt flott sykehjem i Malvik med 50 nye sykehjemsplasserMalvik Kommune har bygget 50 nye sykehjemsplasser ved HOBOS inn mot eksisterende private bosenter.
 HOBOS stod ferdig i mars 2015, og vi har vært heldige og fått levere møbler til hele bygget etter å ha deltatt i anbudskonkurranse. I tillegg har vi også hatt leveranse på fast innredning mot HENT som har vært entreprenør på prosjektet. Leveransen inkluderer kontormøbler, møteromsmøbler, møbler til beboerrommene, stue- og spiseromsmøbler til de eldre, samt innredning til aktivitetsrom, visningsrom, lagerrom, vaskerom osv.Prosjektet ble utført i godt samarbeid med Malvik Kommune og Arkitektene Vis a Vis, og vi har sammen valgt ut produkter, farger og materialer, med særlig vekt på universell utforming.  Produsenter vi har samarbeidet med på dette prosjektet er hovedsakelig VAD, Stolab, Brunner, Martela, Svenheim og Sarpsborg Metall. Lagerinnredning er levert fra bl.a. Systemhyller, Elfa og Reolteknik.

 

Med delikate farger, gode kvalitetsmøbler og løsninger som er tilrettelagt for å dekke riktige behov, har HOBOS blitt et flott referanseprosjekt for oss i Fagerhaug & Olstad.Hege Karin Hustad, F&O