Gå til innholdet

Med ForaForm til NewYork

En fantastisk tur fullpakket med program og inspirasjon!
28 mai 2015 reiste jeg til New York for første gang !!!
Etter mye jobbing over lang tid var jeg så heldig at jeg sammen med 9 andre selgere fra forskjellige forhandlere rundt om i landet fikk reise til New York med 4 fantastiske reiseledere fra ForaForm.

Jeg hadde gledet meg  i ukesvis og det ble en tur jeg aldri vil glemme.

Fra vi møttes på Gardermoen torsdag ettermiddag til vi skiltes onsdag formiddag 6 dager senere fløy tiden .

Pål fra ForaForm som har bodd i New York hadde virkelig truffet spikeren på hodet for oss som var med. Vi var på Top of the Rock, Whitley museet, vi hadde guide som viste oss noen av arkitekturperlene i NY, vi var på 9/11 memorial, Word Trade Observatory og vi fikk besøke Snøhetta for å høre om noen av prosjektene deres. For interiørglade mennesker var det en oase av inspirasjon.

Våre reiseledere Pernille, Stine, Frode og Pål fra ForaForm var de beste vi kunne hatt, og reisefølget var i en klasse for seg. Takk for turen folkens !Søndag reiser jeg til New York igjen - denne gangen på ferie med familien, og jeg kan ikke vente med å vise dem hva denne fantastiske byen har å by på.

God sommer.Sommerhilsen fra Anne Kristine