Gå til innholdet

Scandinavian Business Seating presenterer et nytt familiemedlem

HÅG SoFi mesh
Designet av Scandinavian Business Seating Team i samarbeid med Frost Produkt AS og Powerdesign AS. 
Med mange designfunksjoner og stor fleksibilitet, ble HÅG SoFi mesh utviklet for å gi flere valgmuligheter i forskjellige arbeidsmiljøer.
"Vi ønsket å lage en brukervennlig og ukomplisert stol som inspirerer til nye måter å arbeide og samarbeide på. En stol som passer de fleste, og som passer inn over alt." - Sondre Frost Urstad, Designer Frost Produkter AS

"Den store utfordringen for oss var å skape et vakkert objekt ut ifra noe som faktisk er en svært avansert maskin. På HÅG SoFi er alle tekniske funksjoner og mekanismer kompakte og bortgjemte. Ved å bruke konsekvente visuelle løsninger på alle deler av stolen har vi klart å skape et helhetlig og harmonisk design." - Aleksander Borgenhov, Designer Powerdesign AS

HÅG SoFi serien ble utviklet for å møte menneskers skiftende behov på arbeidsplasser som er i konstant endring. Med andre ord var det viktig å finne verktøy og løsninger som kunne få brukeren til å fungere bedre ved å arbeide mer variert.
Vi ønsket å gjøre folk i stand til å prestere mer på en mer effektiv måte. Alt dette skulle skje med et minimum av innsats, både rent mentalt og fysisk.
Med mange designfunksjoner og stor fleksibilitet, ble HÅG SoFi mesh utviklet for å gi flere valgmuligheter i forskjellige arbeidsmiljøer og situasjoner.
Den nye HÅG SoFi modellen med meshrygg omfatter markedsledende teknologi og estetikk. Dette er en stol med vakker design og utrolig god komfort.  Meshen som brukes er spesialdesignet for HÅG SoFi med en dobbelstrikket teknikk for optimal transparens, fleksibilitet og styrke.
http://sofi-mesh.com/no/#mesh-features