Gå til innholdet

Charlottenlund Videregående Skole

Midt-Norges største videregående skoleCharlottenlund videregående skole ble dannet i 2011, og er et resultat av sammenslåingen av skolene Ringve og Brundalen VGS. Vinteren 2012 flyttet de inn i nytt skolebygg, som rommer 1250 elever og vel 300 ansatte. Skolen er Midt-Norges største videregående skole.

På Charlottenlund videregående skole tilbys mange ulike studierettninger. Bygg-og anleggsteknikk, Teknikk-og industriell produksjon, Service og samfertsel, Medier og kommunikasjon, Design og håndverk, Tilpasset opplæring, Musikk, dans og drama, og Studiespesialiserende løp med mange ulike studieretninger. Skolen er den eneste i Midt-Norge som tilbyr russisk, og den har spesialfordypning i toppidrettsfotball. I tillegg har vi Østmarka, samt opplæring i kriminalomsorgen i Trondheim.

Skolen har en stor idrettshall, stort utendørsanlegg med blandt annet sandvolleyball bane, fleksibelt auditorium med inntil 220 sitteplasser som brukes til forelesninger, filmfremvisninger, forestillinger og konserter, vi har TV, og radio-og fotostudio, frisørsalong, butikk og stor kantine med varm mat og salatbuffet.

F&O har vært leverandør av møbler/løst inventar til alle elevområdene.

http://charlottenlund.vgs.no/