Gå til innholdet

Om F&O

Rådgivning og salg av interiør og reolsystemer i hele landet. Med personlig oppfølging og kundebehandling i særklasse leverer vi kvalitetsløsningene du trenger.

Personlig rådgivning og salg er veien til innredning av høy kvalitet


Fagerhaug & Olstad AS ble etablert i Trondheim i 1991 som en fusjon mellom Kjell Olstad AS (etablert 1981) og Hov Dokka Trondheim/Håkon Fagerhaug AS (etablert 1989).

I mer enn tretti år har vi i F&O ment at den menneskelige dimensjonen i relasjonen mellom kunde og leverandør er veien til høy kvalitet på rådgiving og salg av innredning. Det mener vi fortsatt. Vi jobber hver dag med å forsvare posisjonen som den personlige kvalitetsleverandøren.

I F&O tilbyr vi rådgiving og salg av interiørløsninger over et bredt spekter: Moderne og ergonomiske arbeidsstillinger, stille soner i kontorlandskap, aktivitetsbasert innredning, de nyeste trendmøblene, effektive og moderne logistikk-, lager- og reolsystemer og sertifiserte sikkerhetskontroller av disse.  

De siste årene har vi vokst mye. Nå har vi avdelinger i Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Stavanger og Oslo/Lørenskog. Det betyr at vi kan møte kundene våre på deres hjemmebane – over hele landet.

Den ene dagen hjelper vi et avishus i Trondheim med å innrede et møterom, og et varehus i Mosjøen med logistikk- og reolsystemer. Neste dag moderniserer vi inngangspartiet i et gammelt kontorbygg i Bergen og finner akustiske løsninger for å dempe lydnivået i en barnehage i Stavanger. Dagen etterpå gir vi vårt beste tilbud på komplett innredning av et helt universitet med flere tusen studenter, professorer og administrasjonsfolk.

Vi i F&O tar mål av oss selv til å være best på å forstå behovene til alle disse kundene, og flere til. Samtidig skal vi være best til å utvikle løsninger og skaffe produkter som til sammen gir kunden en innredning med høy kvalitet. Det er derfor vi sier om oss selv at vi er den personlige kvalitetsleverandøren med kundebehandling i særklasse.

Noen leverandører er først og fremst produktorientert. Andre har sin styrke i service og kundeorientering. Det unike med oss i F&O er at vi er kompromissløse på både personlig service og kvalitet. Dette er grunnen til at vi har tatt denne posisjonen: I mer enn tretti år har vi i F&O ment at den menneskelige dimensjonen i relasjonen mellom kunde og leverandør er veien til høy kvalitet på rådgiving og salg av innredning. Det mener vi fortsatt.

Kompetanse på løsninger og produkter er en nødvendig forutsetning for å drive et innredningsselskap. Kunnskap om markedet likeså.  Men det å levere kvalitetsinnredning tilpasset kundens unike behov, krever mer av oss som rådgivere, selgere og montører. Det krever noe av oss som mennesker. Vi må være interessert i å forstå hva det er nettopp kunden som står foran oss trenger. Hva er spesielt med behovet til akkurat dette mennesket? Derfor går vi på jobb hver dag med en sterk ambisjon om å være proaktive, engasjerende og ansvarlige. Dette er våre kjerneverdier.

Vi i F&O  jobber hver dag med å være den personlige kvalitetsleverandøren. Kundebehandling i særklasse, det er vår visjon. Etter 40 år mener vi fortsatt at den menneskelige dimensjonen i forholdet mellom kunden og oss i F&O er veien til høy kvalitet på rådgiving og salg av innredning.