Gå til innholdet

Miljø

I et livsløpsperspektiv
Sertifisert Miljøfyrtårnsbedrift
F&O har vært sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift siden 2007. Det betyr at vi har forpliktet oss til både å tenke på miljøet i alle leveranser, og til å følge konkrete handlingsplaner. Vi oppfyller lovkravene i HMS-forskriften, regnskapsloven og miljøinformasjonsloven. Vi jobber aktivt med vår HMS for å øke trivselen blant våre medarbeidere og redusere sykefraværet. F&O tilfredsstiller alle krav til å være en kvalitetsleverandør til samfunnsansvarlige kunder i offentlig og privat sektor. Vi er også kontrollmedlemmer i Grønt Punkt og krever at våre produsenter er med og finansierer returordningene for emballasje.Grønne valg daglig - produkter fra vugge til grav med våre løsninger

Vi samarbeider med ansvarlige og miljøbevisste produsenter og vi jobber kontinuerlig for å bli bedre. Stadig flere produkter er miljøsertifiserte med Svanen og har Møbelfakta og mange produsenter utarbeider innholdsdeklarasjoner som viser miljøpåvirkningen i et livsløps-perspektiv. 

Vi fremmer løsninger og produkter som er
fleksible
er inkluderende i bruk
holdbare og av god kvalitet
vedlikeholdsvennlige
med tidløs design


Vi hjelper deg å finne gode løsninger i forhold til  behov. Materialvalg for hvert produkt kan øke produktet og interiørets levetid. For eksempel kan en stol være svanemerket men hvor valg av et tekstil eller annen utførelse medfører at svanemerket bortfaller. Det kan også være man ikke har tenkt godt nok gjennom fargevalg eller produktets egnethet til sitt bruk. Kanskje tar man valg basert på pris men hvor man da har valgt bort muligheten til å trekke om møbelet den dagen tekstilene er slitt eller bare bytte de deler som har preg av slitasje.

Vi hjelper mange av våre kunder med å skifte ut kun deler på sine møbler og eller å gi disse et kosmetisk løft og småreparasjoner etter noen års bruk. 

Har du spørsmål om miljøegenskapene til et nytt produkt så gir vi deg gjerne svar på det. 

Dette brenner vi for og vi ser gjerne at du tar kontakt for et kreativt miljømøte om din bedrifts interiørløsninger!